Právě se nacházíte:

TravelMate 7730

Acer představil notebook ze své řady TravelMate a to s označením 7730, tento model patří ke špičce této série. Acer do něho vložil to nejlepší co za tuto cenu u nás může výrobce notebooků nabídnout.

 
TravelMate 7730
Produktivita v tom nejlepším světle
Notebooky řady TravelMate 7730 nabízejí vysokou produktivitu, připojitelnost, neomezené možnosti rozšíření a vysokou úroveň zabezpečení. Tyto přednosti, které byly dosaženy použitím nejmodernějších technologií, zvyšují ve spojení s vynikajícím 17“ širokoúhlým displejem výkon systému a představují komplexní a pohodlné řešení pro současný svět podnikání.

Optimalizovaný výkon
Společnost Acer vybavila notebook TravelMate 7730 nejen nejmodernějším dvoujádrovým procesorem a čipsetem poslední generace, ale i nejnovější výkonnou grafickou kartou Nvidia® Geforce® 9600M GT a 9300M GS až s 2GB Turbocache ™ nebo integrovanou sdílenou grafikou s podporou HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) pro zobrazení digitálního obsahu ve vysokém rozlišení. Další optimalizaci spojeného výkonu grafické karty a jedinečného 17.1" WXGA+ širokoúhlého displeje zajišťují nástroje technologie Empowering, jako např. Acer GidVista (který podporuje zobrazení ve více oknech na dvou zobrazovacích jednotkách; tento šikovný nástroj dokáže zobrazit až osm oken současně a tím usnadňuje práci s několika aplikacemi najednou), které tomuto notebooku umožní snadno zvládnout veškeré současné i budoucí nároky kancelářských aplikací.
 
Plné připojení
TravelMate 7730 je vybaven pro videokonference v reálném čase webovou kamerou Acer Crystal Eye, která je optimalizována k tomuto účelu a je umístěna v horní části LCD panelu. Pro dosažení vyšší flexibility může být TravelMate 7730 vybaven ještě druhým pevným diskem, který rozšíří kapacitu pro ukládání dat. Tento notebook představuje dokonalý komunikační nástroj, který umožňuje profesionálním uživatelům jednoduše používat různé způsoby připojení. Nejnovější bezdrátová karta N s podporou zdokonalených bezdrátových technologií Acer SignalUp™ s InviLink™ Nplify™ nabízí nejrychlejší bezdrátové připojení, jaké je v současné době k dispozici. Připojení WPAN je zajištěno volitelným vestavěným modulem Bluetooth 2.0 a připojení k pevné síti LAN integrovanou kartou Gigabit Ethernet.
 
Nejvyšší zabezpečení.
Snímač otisků prstů Acer Bio-Protection, jímž je vybaven počítač Travelmate 7730, zvyšuje úroveň bezpečnosti sítě i dat na základě ověření identity uživatele. Čtečka otisků prstů Acer Bio-Protection, která je součástí technologie Acer Empowering, využívá pohodlné zabezpečení jednoduchým pohybem prstů místo zadávání hesla pro ochranu cenného notebooku a neporušenosti dat. a tedy uživatel může být v naprostém klidu, protože data na pevném disku jsou spolehlivě chráněna. Navíc lze také nastavit ochranu disku heslem, které zabezpečuje data i v případě, že je pevný disk vyjmutý z notebooku. Slot pro zámek Kensington dále chrání počítač proti krádeži, neboť uživatel ho může upevnit k zařizovacímu předmětu, který nelze jednoduše uvolnit.


 

 

CPU Procesor Intel® Core™2 Duo s až 6MB L2 cache
OS Supported
Genuine Windows Vista® Home Basic
Genuine Windows Vista® Home Premium
Genuine Windows Vista® Business
Genuine Windows Vista® Professional
Chipset
Intel® GM45 Express
Grafický čip NVIDIA® GeForce® 9600M GT s až 2303*MB of TurboCache™ (512 MB of dedicated GDDR3 VRAM, až 1791 MB sdílené systémové paměti), podpora technologie NVIDIA® PureVideo™ HD, technologie OpenEXR High Dynamic-Range (HDR), Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10
Systémová paměť 2 GB DDR-2 (max. 4GB)
Pevný disk 320 GB (5400RPM - SATA)
Optická mechanika 8X DVD Super-Multi (Support Double Layer)
Rozměr LCD 17"  TFT LCD
Rozlišení WXGA+ (1440 x 900 )
Jas 200 nits
I/O porty
1x ExpressCard™/54 slot
1x PC Card slot (Type II)
5-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
4x USB 2.0 ports
1x HDMI™ port with HDCP support
1x External display (VGA) port
1x Headphones/speaker/line-out jack
1x microphone-in jack
1x line-in jack
1x Ethernet (RJ-45) port
1x Modem (RJ-11) port
 
 
Typ baterie 8-článková Lithium-Ion, 71W hodin
Připojení Vestavěná 802.11b/g Bluetooth
Web kamera Ano - 0,3 mpx
Software
Acer Empowering Technology (Acer ePower, eDataSecurity, eRecovery, eSettings)

 

Acer GridVista™

Acer Launch Manager

Acer Video Conference Manager
(on models with Acer Xpress VoIP phone)

Adobe® Reader®

Corel® WinDVD

Microsoft® Office Ready 2007

McAfee Internet Security Suite 60-day trial version (or equivalent)

NTI Media-Maker™

NTI Shadow™

Rozměry (DxŠxV) 396 x 286 x 35.2 (vpředu) ~ 44 (vzadu) mm
Hmotnost s baterií: 3.60 kg
gridvista.jpgsignalup_icon.jpgquickshare.jpgdasp.jpgvideoc.jpgcristal_icon.jpgemp-buttons.jpgtpm.jpg

 

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy