Mini notebook pro maximální business

LIFEBOOK řady P - ultrapřenosný profesionální notebook společnosti Fujitsu Siemens Computers – je mezníkem v historii mobilních zařízení

Intel® Core™ Duo Processor Intel® Centrino® processor technology Intel® Core™ 2 Duo Processor Windows Vista Business

LIFEBOOK řady P

Mini notebook pro maximální business

LIFEBOOK řady P - ultrapřenosný profesionální notebook společnosti Fujitsu Siemens Computers – je mezníkem v historii mobilních zařízení. Vestavěné UMTS/HSDPA a integrovaná ConfCamera umožňuje mobilní vysokorychlostní připojení a pořádání videokonferencí bez jakýchkoliv doplňkových zařízení.
Plnou funkčnost zajišťuje těmto notebookům nejnovější Intel® Centrino® processor technology LIFEBOOK řady P je tak nejlepší volbou pro ty uživatele, kteří potřebují plnou funkcionalitu a vynikající výkon i na cestách.
Všechny LIFEBOOKy řady P umožňují komunikovat bez omezení a zároveň poskytují nezávislost na elektrické síti po celý pracovní den. Stejně jako ostatní notebooky skupiny LIFEBOOK jsou dostupné v mnoha konfiguracích a úpravách dle specifických přání zákazníka.
UŽIVATELSKÁ PŘÍVĚTIVOST
 
Nenechávejte svou firmu v kanceláři – vezměte ji s sebou, kamkoliv jdete. Operační systém Windows Vista® Business vám poskytne snadno ovladatelné nástroje pro připojení, komunikaci, sdílení dat a veškerou práci – ať už jste právě v kanceláři nebo v terénu. A díky vestavěnému Bluetooth modulu můžete snadno připojit svá periferní zařízení a ostatní mobilní příslušenství. Ease of use
TVÁŘÍ V TVÁŘ
 
Face to face Vestavěná ConfCamera umožňuje pohodlně uskutečňovat videohovory a videokonference – bez nutnosti jakéhokoliv dalšího příslušenství. Obraz hovořícího bude na 12,1“ WXGA displeji (u Lifebook P7230 na 10,6“ displeji) vykreslen čistě a ostře. Displej využívá technologii Crystal View a dosahuje tak většího pozorovacího úhlu. Díky podsvícení LED diodami je navíc obraz výjimečně jasný.
Notebook lze stejně snadno využívat k levnému telefonování pomocí technologie VoIP – díky integrovaným digitálním mikrofonům, které efektivně potlačují hluk z okolí a zajišťují špičkovou kvalitu zvuku.
SPOLEČNÍK NA CESTY
 
Lehký a kompaktní LIFEBOOK řady P je dokonalým společníkem pro každého mobilního profesionála. UMTS zajistí připojení na cestách autem či vlakem a tento ultrapřenosný notebook se vám pohodlně vejde na klín i na tom nejmenším sedadle v letadle. Good to go
Ať je cesta sebenáročnější, naše technologie ShockSensor ochrání před nečekanými nárazy důležitá data na vašem pevném disku. Vestavěná funkce Eco Button umožňuje prodloužit životnost baterie, takže doba mezi nabíjením baterie, kdy můžete pracovat, je o mnoho delší. A kdyby snad došlo na nejhorší, jediným stisknutím vestavěné funkce Recovery Button spustíte proces obnovy dat.
VLASTNOSTI
 
LIFEBOOK P8010 Standardní konfigurace modelu LIFEBOOK P8010:
  • originální Windows Vista® Business
  • procesor Intel® Core™2 Duo SL7100 (1,2 GHz)
  • Integrovaná ConfCamera
  • volitelně UMTS/HSUPA
  • Intel® PRO Wireless 3945a/b/g
  • operační paměť až 4GB
  • pevný disk 120 / 160 GB
  • optická mechanika DVD Super Multi
  • 64 GB Solid State Disk (volitelně)

Standardní konfigurace modelu LIFEBOOK P7230:
  • originální Windows Vista® Business
  • procesor Intel® Core™ Duo
    ULV U2500 (1.20 GHz)
  • integrovaná ConfCamera
  • volitelně UMTS/HSUPA
  • Intel® PRO/Wireless 3945 a/b/g
  • operační paměť až 2GB
  • pevný disk 60/80GB
  • optická mechanika DVD Super Multi
  • modulární šachta
MŮŽETE ZAČÍT ŽASNOUT
 
Operační systém Windows Vista® Business je jednoznačnou volbou pro profesionální uživatele – dnes i v budoucnosti. Nové skvělé a jednoduché uživatelské rozhraní umožňuje snadné vyhledávání, využívání a sdílení dat.
Výkonné funkce zabezpečení uživatelům zajišťují bezpečnější užívání výpočetní techniky a pomáhají chránit veškerá klíčová data. Podpora mobilních funkcí uživatelům umožňuje zůstat v kontaktu se svojí firmou a zákazníky, ať už pracují v kanceláři nebo v terénu. Operační systém Windows Vista® Business lze rozšiřovat stejně, jako se rozvíjí a mění podniky a technologie zákazníků – tak, aby systém zajišťoval maximální návratnost jejich investic.
ZELENÁ PEČEŤ A PODPIS
 

NORDIC SWAN (SEVERSKÁ LABUŤ) – společnost Fujitsu Siemens Computers udává směr snahám o lepší životní prostředí

Poté, co se společnost Fujitsu Siemens stala prvním výrobcem notebooků s osvědčením Swan, 30. října 2007 získal její počítač LIFEBOOK P7230 licenci Nordic Swan. Osobní počítače s nálepkou Swan se ve své kategorii řadí mezi produkty s nejnižším dopadem na životní prostředí, neboť splňují i ta nejpřísnější kritéria.
Požadavky Nordic Swan se zaměřují na aspekty, jakými jsou např. spotřeba proudu, návrh, plasty a jejich přísady, těžké kovy a recyklace vyřazených produktů. Nordic Swan se zaměřuje i na parametry, jakými jsou např. hlučnost, ergonomika, elektrická a magnetická pole. Nálepka Swan zahrnuje nejen problémy týkající se životního prostředí, ale i požadavky na kvalitu, neboť životní prostředí a kvalita kráčí často ruku v ruce.
 
   
OCENĚNÍ
 

Mobi

Mobile Computers

Great quality
(LIFEBOOK P7230)
Mobi - Russia 06/2007
Great integration
(LIFEBOOK P7230)
Mobile Computers - Russia 09/2007

Connect

connect - Germany 11/2007

Connect

connect - Germany 08/2008
“Produkt des Jahres 2007 / Product of the Year 2007”
(LIFEBOOK P7230)
connect - Germany 11/2007
"Overall best-list, 2nd place"
(LIFEBOOK P8010)
Connect - Germany
08/2008

Connect

Connect

"Connect good"
(LIFEBOOK P8010)
Connect - Germany 08/2008
"TIP of Connect! Magazine"
(LIFEBOOK P8010)
Connect! magazine -
Czech Republic 07/2008
CPU Intel Core Duo U2500
OS Supported

Microsoft Windows Vista Business CZ + XP Professional CZ

Grafický čip Intel 945GMS s integrovaným 32bitovým grafickým jádrem 3D/2D a technologií pro dynamickou videopaměť, interní 256bitová sběrnice, 3D akcelerátor, až 224 MB paměti DVMT.
Systémová paměť 1024MB DDR2 667MHz.
Pevný disk 80GB, 1.8", 4200rpm.
Optická mechanika DVD+/-RW DL Ultra Slim.
Rozměr LCD 10.6" WXGA, rozlišení 1280x768 bodů, s technologií Crystal View.
Jas 250 nits
I/O porty

1x VGA, 1x IEEE 1394, 2x USB 2.0, 1x slot SD/MS/xD, 1x PCMCIA, 1x line-out, 1x mikrofonní vstup, 1x konektor pro sluchátka, konektor pro replikátor portu.
Integrovaný snímač otisku prstu a modul TPM.

Typ baterie Li-Ion
Životnost baterie 2,5 hodiny
Připojení Modem: 56k V.90.
LAN: 10/100/1000 MB/s.
WLAN: INTEL PRO Wireless 3945 a/b/g.
Bluetooth 2.0
Kamera Vestavěná 1,3Mpixelová webkamera
Rozměry (DxŠxV) 27.1 - 29.9 x 273 x 201 mm.
Hmotnost 1.3 kg.
Model LifeBook P7230

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy