Právě se nacházíte:

Kinstone - netbook s procesorem VIA

Netbook který určitě nejednoho nenáročného uživatele přesvědsí o jeho koupi. Mimo jiné i použitým procesorem VIA.

V tomto notebooku s neobvyklým označením KS-UMPC102VC nalezneme oproti jiným modelům mobilní úsporný procesor VIA C7-M který pracuje na frekvenci 1600MHz. Kromě tohoto faktu ale notebook nenabízí nic nového v třídě ultra lehkých a levných notebooků.

 

Displej zde naleznete o velikosti 10,2' s rozlišením 1024 x 600bodů. Grafická karta je integrovaná a to VIA/S3G Unichrome Pro II. Tento notebook bude jistě konkurovat některému z ASUSu Eee PC či ACERu One. Na pohled se od těchto typů moc neliší ale jedná se o nový přírustek tak by mohl zaujmout své místo na trhu. Operační paměť čítá rovný 1GB typu DDR2. Pro svá data naleznete úložiště o velikosti 160GB a rychlosti 5400 ot./min. Se světem se spojí prostřednictvím LAN sítě či bezdrátové sítě Wi-Fi 802.11b/g.

 

Mezi porty najdete standardní vybavení jako 2x USB 2.0, čtečku paměťových karet SD/MS/MMC či webovou kameru s rozlišením 1,3 megapixelu.

Rozhodně plusem tohoto notebooku je jeho design a barevná paleta odstínů. Vybrat si můžete z černé, bílé, červené, žluté a nebo třeba růžové.

 

Notebook od společnosti Kinstone vydrž na baterii až 4 hodiny. Zatím je k sehnání pouze v cizině tak snad se dočkáme i zde u nás.

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy