Toshiba vytvořila konfiguraci Portégé X30 vytvořenou na míru českým firmám

Na základě zájmu českých firemních zákazníků uvede Toshiba na náš trh novou konfiguraci prémiového notebooku Toshiba Portégé X30, který se řadí mezi nejlehčí a zároveň nejvýkonnější přenosné počítače s matným displejem o úhlopříčce 13 " na trhu.  

Toshiba uvede v první polovině prosince na český a slovenský trh novou konfiguraci profesionálního notebooku Toshiba Portégé X30-D, která byla vytvořena na základě nejčastějších konfiguračních požadavků českých a slovenských firemních zákazníků i s přihlédnutím k faktu, že tyto subjekty mnohdy nevyžadují u přenosného počítače dotykový displej. Portégé X30 je zástupcem prémiové řady notebooků Toshiba s mimořádně nízkou hmotností od 1,05 kg a tloušťkou 15,9 mm a výbornou konektivitou zahrnující mimo jiné dvě rozhraní UCB-C (USB 3.1Gen2/PD/DP/Thunderbolt 3). V součinnosti s vlastním konceptem chlazení nabízí i v takto malém těle vynikající reálný výkon procesorů Intel® Core™. Vyztužené magneziové šasi tohoto přístroje prošlo úspěšně náročnými testy odolnosti v nezávislém německém testovacím institutu TÜV Rheinland®, včetně tlaku na víko o hmotnosti 200 kg.

Nová konfigurace Toshiba Portégé X30-D-10J s předinstalovaným operačním systémem Windows 10 Pro 64-bit je založena na matném Full HD displeji o úhlopříčce 13,3", procesoru Intel® Core i5-7200U, který podporuje 8 GB operační paměti DDR4 a rychlý SSD disk s kapacitou 256 GB. Grafické operace zajišťuje adaptér Intel® HD Graphics 620 a pohodlnou práci za všech podmínek umožňuje podsvícená klávesnice. Podstatná pro profesionální uživatele je také výdrž na baterie, která dosahuje dle testů MobileMark™ 2014 až 14 hodin. Prémiové vlastnosti podtrhují stereo reproduktory harman/kardon®.

Zabezpečení a mimořádná záruka

Klíčovou vlastností pro společnosti je oblast zabezpečení před rizikem zneužití dat. Portégé X30-D nabízí v tomto ohledu kombinaci vlastního unikátního BIOSu, TPM čipu ve verzi 2.0, možnost šifrování dat na disku, autentizační IR kamery a čtečku otisků prstů. To vše usnadňuje mimo jiné rychlé a bezpečné přihlášení bez nutnosti zadávání hesla.

Součástí dodávky je tříletá záruka s opravou u zákazníka v kombinaci s mimořádnou zárukou spolehlivosti Reliability Guarantee Toshiba, která zajišťuje, že pokud zařízení vypoví službu během jednoho roku od nákupu vinou výrobní vady, získá zákazník kromě záruční opravy také celou kupní cenu přístroje zpět.[1]

Notebook Portégé X30-D-10J bude na našem trhu k dostání během první poloviny prosince prostřednictvím autorizovaných prodejců společnosti Toshiba za doporučenou koncovou cenu 41 390 Kč, respektive na Slovensku za 1 590 €.


[1] Podrobné podmínky služby najdete na stránce www.toshiba-czech.com/reliability

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy