Toshiba představuje Portégé Z30-E, tenký odolný notebook s profesionálním výkonem

Toshiba Europe GmbH dnes představuje model Portégé Z30-E, který spojuje profesionální výkon s plnohodnotnou konektivitou v tenkém, a přitom odolném těle. Základem tohoto nejnovějšího přírůstku do rodiny firemních počítačů Toshiba je skvělá mobilita a spolehlivost ve spojení s vysokým výkonem, který pomůže zvýšit podnikovou produktivitu. Notebook tak splňuje všechny profesionální požadavky stále rostoucího počtu mobilních pracovníků.  

Ultra lehký přístroj Portégé Z30-E nabízí vynikající výkon za všech okolností a je navržen tak, aby zajistil plnohodnotnou práci, ať je uživatel kdekoli. Kromě toho je notebook osazen množstvím nezbytných rozhraní v plné velikosti a díky společným vlastnostem a funkcím všech profesionálních počítačů Toshiba poskytuje společnostem konzistentní, kompatibilní a přizpůsobitelné řešení celé firemní IT infrastruktury.

„Portégé Z30-E byl vyvinut se zaměřením na podnikatelský sektor od zaměstnanců malých firem přes naplnění potřeb středně velkých organizací až po začlenění do velkého firemního prostředí, a to bez ohledu na místo použití,“ říká Maki Yamashita, senior viceprezident společnosti PC & Solutions EMEA, Toshiba Europe GmbH. „Nový přírůstek do rodiny Portégé poskytuje špičkový výkon, snadno se přenáší a současně nabízí pokročilou úroveň zabezpečení.“

Profesionální výkon kdekoli

S hmotností pouhých 1,2 kg, velmi robustním magneziovým tělem a až 18hodinovou výdrží na baterii po jediném nabití  je Portégé Z30-E ideálním společníkem na cesty. Jeho matný HD nebo Full HD displej s úhlopříčkou 33,8 cm (13,3") a LED podsvícením zajišťuje, že uživatelé nebudou rozptylováni odlesky ani při práci na přímém slunečním světle.

Výkon pro multitasking

Srdcem notebooků Portégé Z30-E jsou výkonné procesory Intel® Core™ v kombinaci s pamětí DDR4 RAM (2400 MHz). Modely s 8. generací Intel® Core™ dodávají přístroji veškerou potřebnou kapacitu pro multitasking na cestách i v kanceláři. Portégé Z30-E pracuje se všemi firemními aplikacemi bez kompromisů a k rychlým reakcím přispívá také vysoce výkonný SSD disk.

Pohodlná konektivita

Portégé Z30-E je vybaven množstvím portů v plné velikosti, díky nimž se uživatelé připojí k dalším zařízením rychle a bez nutnosti redukcí. Tři porty USB 3.0 a rozhraní HDMI umožňují rychle sdílet práci nebo promítat obraz ve vysokém rozlišení na velkou obrazovku. Vestavěný Gigabit LAN nabízí rychlý přístup do místních sítí a zachována je samozřejmě možnost bezdrátové práce. Volitelné dokovací řešení, které je kompatibilní s ostatními modely notebooků Toshiba, umožňuje snadné připojení ke všem potřebným periferiím jediným krokem.

Spolehlivý výkon

Spolehlivost i v krizových situacích profesionálního života řeší Portégé Z30-E vysokou mírou odolnosti. To prokázaly testy H.A.L.T. (Zrychlený test dlouhodobé odolnosti), které simulují přibližně 3 roky intenzivního používání. Tyto prověrky nezávislého německého zkušebního ústavu TÜV Rheinland® zahrnují mimo jiné test pádu, polití a tlaku na víko přístroje . Uživatelé mohou tak pracovat s důvěrou a vědomím, že mají k dispozici odolné zařízení.

Inteligentní zabezpečení a jednoduchá správa

Modul Trusted Platform Module (TPM) udržuje citlivá uložená data v bezpečí i v kritických chvílích. Inteligentní čtečky SmartCard, SecurePad™ a detekce otisků prstů zajišťují bezpečnost při přihlašování do systému a snadnou správu a aktualizace Portégé Z30-E umožňuje integrovaná technologie Intel Active Management Technology (AMT).

Dostupnost

Portégé Z30-E bude v Evropě k dispozici během druhého kalendářního čtvrtletí roku 2018.
 

 

Speciály

Robertův sloupek

Aktuality

Vysvětlení pojmů

Tiskové zprávy